Overslaan en naar de inhoud gaan

Meesterknecht Poels met Froome mee naar Giro

Geplaatst opvrijdag 27 april 2018 - 13:32

Wout Poels maakt deel uit van de rond kopman Chris Froome geformeerde wielerformatie van Team Sky voor de Ronde van Italië.

Het team maakte formeel bekend dat de Limburger is opgenomen in de selectie.

Sleutelbeen
Poels stond in het voorseizoen enkele weken langs de kant wegens een sleutelbeenbreuk.

Risico
Froome verschijnt voor het eerst sinds 2010 aan de start van de Giro. "Natuurlijk is het een risico om voor de Tour in de Ronde van Italië te starten", zei de Brit. "Maar als ik het niet doe, heb ik daar de rest van mijn leven spijt van. Mijn seizoen is anders ingedeeld dan normaal, maar tot nu toe lig ik op schema. En natuurlijk is het voor mij bijzonder om weer aan de start te verschijnen in Italië."

De Giro gaat volgende week van start in Jeruzalem.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen