Overslaan en naar de inhoud gaan

Meesterknecht Poels met Froome mee naar Giro

Geplaatst opvrijdag 27 april 2018 - 13:32

Wout Poels maakt deel uit van de rond kopman Chris Froome geformeerde wielerformatie van Team Sky voor de Ronde van Italië.

Het team maakte formeel bekend dat de Limburger is opgenomen in de selectie.

Sleutelbeen
Poels stond in het voorseizoen enkele weken langs de kant wegens een sleutelbeenbreuk.

Risico
Froome verschijnt voor het eerst sinds 2010 aan de start van de Giro. "Natuurlijk is het een risico om voor de Tour in de Ronde van Italië te starten", zei de Brit. "Maar als ik het niet doe, heb ik daar de rest van mijn leven spijt van. Mijn seizoen is anders ingedeeld dan normaal, maar tot nu toe lig ik op schema. En natuurlijk is het voor mij bijzonder om weer aan de start te verschijnen in Italië."

De Giro gaat volgende week van start in Jeruzalem.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen