Overslaan en naar de inhoud gaan

Meesterknecht Poels en etappewinnaar Geschke in Heerlen

Geplaatst opmaandag 27 juli 2015 - 15:18

Het deelnemersveld van de RaboRonde vrijdag in Heerlen is compleet. De laatst toegevoegde namen zijn Wout Poels en Simon Geschke.

Wout Poels uit Blitterswijck maakte afgelopen Tour de France furore als meesterknecht van winnaar Chris Froome. De Duitser Simon Geschke won in de Tour op de Col d’Allos de zeventiende etappe.

Tankink
Ook Bram Tankink is vrijdagavond in Heerlen te zien. Eerder zeiden onder meer Tourgangers Robert Gesink, Stef Clement, Lars Boom en Roy Curvers toe de RaboRonde te rijden. Bij de vrouwen verschijnt Anna van der Breggen aan de start. Zij won dit jaar de Giro Rosa. De toppers zijn volgens de organisatie haalbaar voor de kermiskoers door extra sponsoring.

Talenten
Naast de grote namen neemt ook de Limburg Cycling Selectie met zes talenten deel. Deze renners van het Regionaal TrainingsCentrum in Sittard zijn Limburgers van geboorte of fietsen bij een Limburgse club.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Deelnemers Tour de France naar RaboRonde in Heerlen
Mike Teunissen de snelste in Raboronde Heerlen
RaboRonde Tom Dumoulin Wout Pouls (3 aug 2018)
Alles op alles om RaboRonde Heerlen door te laten gaan
Zware dag voor Limburgers in Tour de France
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen