Overslaan en naar de inhoud gaan

Meester Jeroen genomineerd voor beste filmleraar

Geplaatst opdonderdag 27 september 2018 - 13:04

Meester Jeroen Stultiens van de Montessoribasisschool in Roermond is één van de drie genomineerden voor de titel Beste Filmleraar van Nederland.

De filmgekke leraar uit Roggel hoort vrijdag of hij die titel krijgt.

Leerzaam
Meester Jeroen gebruikt film vaak om de kinderen in zijn klas iets te leren. Ook laat hij ze zelf films maken. Hij werkt bovendien voor het UNICEF Kinderrechten filmfestival en Hollywood in de klas, twee filmprojecten die bekend zijn in het basisonderwijs.

Beste filmleraar
De eretitel wordt vrijdag uitgereikt door Barbera Wolfensberger, directeur-generaal Cultuur en Media bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Deze wedstrijd is een nieuw initiatief van Eye, Nederlands Film Festival en het Netwerk Filmeducatie.

Meester Jeroen heeft zijn leerlingen beloofd dat het op school feest wordt als hij de prijs wint.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen