Overslaan en naar de inhoud gaan

Meeste zoekgeraakte Engels-toetsen terecht

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 22:52

PostNL heeft het merendeel van de 4100 Engels-toetsen die waren zoekgeraakt in de post teruggevonden.

Ze bleken nog in een internationaal sorteercentrum in Amsterdam te liggen, meldt een woordvoerster van PostNL. Acht van de tien dozen met examens zijn boven water. "We hopen de andere twee ook snel terug te vinden.''

Anglia
Het gaat om examens van het Engelstalige opleidingsinstituut Anglia. Leerlingen kunnen via dit instituut op een hoger niveau Engels leren. Ze krijgen dan een certificaat waarop hun niveau staat vermeld, wat een voordeel kan zijn in hun verdere (school-)carrière. Het vakkenpakket van Anglia wordt op 375 scholen in Nederland gegeven, van basis- en middelbare scholen tot hoger onderwijs.

Lees ook: Nieuw examendrama: PostNL raakt Engels-toetsen kwijt

School in Weert
Ook een school in Weert is de dupe geworden van het kwijtraken. In die gemeente maken zowel Het College als het Philips van Horne gebruik van de diensten van Anglia. Om welke school het gaat, kon een woordvoerder van Anglia niet zeggen.

De toetsen waren begin juni via PostNL opgestuurd naar Engeland om te worden nagekeken, maar ze kwamen niet aan. PostNL weet niet wat er precies is misgegaan. "Dat zoeken we zeker nog uit.''

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen