Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meeste bewoners weer thuis na explosie flat Venlo

Geplaatst opzondag 11 februari 2018 - 20:49

De meeste bewoners zijn weer thuis na de explosie in een flat in Venlo.

In eerste instantie moesten de bewoners van alle 35 appartementen hun huis verlaten. Ze werden een groot deel van de avond opgevangen in een flatgebouw in de buurt. In de loop van de avond kon bijna iedereen weer terug.

Onbewoonbaar
Vier appartementen liepen zoveel schade op dat ze voorlopig niet bewoonbaar zijn. Onder die appartementen is de flatwoning waar de explosie was. In dat appartement is de ravage enorm. Drie andere appartementen hebben ook schade. Eén van die woningen was niet bewoond.

Lees ook: Explosie in flatwoning Venlo, bewoner raakt zwaargewond

Opgevangen
De getroffen bewoners worden tijdelijk ergens anders opgevangen, laat een woordvoerder van de gemeente weten. Burgemeester
Antoin Scholten heeft contact gehad met de gedupeerden. De bewoner van het appartement waar de explosie was, is zwaargewond opgenomen in het brandwondencentrum in Aken.

De explosie was zondagmiddag rond 15:45 uur in de flat aan de Harry Meijerstraat. De oorzaak wordt onderzocht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen