Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerssense zusjes geven Ellen DeGeneres Nederlandse les

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 9:30

Drie dansende zusjes uit Meerssen hebben de wereldberoemde talkshowhost Ellen Degeneres in haar talkshow Ellen een introductieles Nederlands gegeven.

Na een flitsende dans mochten de twaalfjarige tweeling Norah en Yarah met hun tienjarige zusje Rosa aanschuiven op de bank van Ellen.

Dutch gibberish
De redactie van het programma had de meisjes gespot op social media en hen vervolgens uitgenodigd om naar de show van Degeneres te komen. Met een typische zachte G kreeg de presentatrice en comedienne uitgelegd hoe je 'Hoe gaat het met je' of 'Ben aardig tegen een ander' uitspreekt. Van een leien dakje ging dat niet altijd. De ondertitelaar die de talkshow op Youtube heeft gezet, vertaalde het gebrabbel van Ellen met Dutch Gibberish, Nederlandse wartaal.

Video: Ellen Degeneres

Justin Bieber
De Meerssense zusjes Mukanga timmeren al jaren aan de weg als dansers. Norah en Yarah kwamen in 2013 al op de buis in Holland's Got Talent. Een jaar later deden ze mee met televisietalentenjacht Everybody Dance Now van RTL4, en schopten het tot de finale. Twee jaar geleden stonden ze zelfs naast Justin Bieber op het podium in het GelreDome in Arnhem.

Lees ook: Dansende tweeling uit Meerssen op podium met Justin Bieber

Kort voordat de meiden act de présence gaven in Hollywood dansten ze in Berlijn nog op het Cypher Dance Championship.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen