Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerssenaren over vliegtuig: 'Gaat ie vallen of niet'?

Geplaatst opzaterdag 20 februari 2021 - 18:58

Een inwoner van Meerssen wist zaterdagmiddag niet wat hij zag: "We hoorden een knal, keken naar boven en zagen vlammen uit de motor van een vrachtvliegtuig komen. Dertig seconden daarna kwamen er stukken ijzer uit de lucht vallen."

"Volgens mij hebben we geluk gehad", realiseert hij zich nadat metaaldelen van een Boeing 747 400 boven Meerssen omlaag kwamen.

Lees ook: Vliegtuig verliest metaaldelen boven Meerssen

Volgens een andere inwoner van Meerssen duurde het een paar minuten voordat ze begrepen wat er aan de hand was. "Het hele terrein is geraakt, overal liggen brokstukken."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen