Man valt van hoogte; traumahelikopter opgeroepen

Een man is gewond geraakt tijdens werkzaamheden in een tuin in Meerlo. Twee ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen.

Verdachte gearresteerd voor dodelijke caravanbrand

De politie heeft maandagmorgen een 38-jarige man uit het Brabantse Maashees aangehouden, vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een dodelijke caravanbrand in Meerlo.

Auto botst tegen boom in Meerlo, traumaheli opgeroepen

Een automobilist is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij tegen een boom in Meerlo was gebotst.

Inbrekers bezorgen bakker uit Meerlo fikse kater

Ruben Lambi is nog steeds van slag door de inbraak in zijn bakkerij in Meerlo. Op Aswoensdag kreeg hij een flinke kater te verwerken.

Overlevende vliegtuigcrash Meerlo 1944 overleden

De enige overlevende van een Britse bommenwerper die in 1944 in Meerlo neerstortte, is in Engeland op 96-jarige leeftijd overleden.

Identiteit slachtoffer brand stacaravan Meerlo bekend

De identiteit van het slachtoffer dat overleed bij een brand in een stacaravan is na een DNA-onderzoek vastgesteld. Het gaat om de bewoner van de caravan in Meerlo.

Politie zoekt belangrijke getuige na dodelijke brand

Na een fatale caravanbrand op camping 't Karrewiel in Meerlo, waarbij één persoon om het leven kwam, is de politie op zoek naar een belangrijke getuige. Hij is kort voor de brand gezien op de camping.

Dode gevonden na uitslaande brand in caravan

Bij een brand in een caravan op camping 't Karrewiel in Meerlo is in de nacht van woensdag op donderdag iemand om het leven gekomen.

Persoon belandt in water na aanrijding

Bij een aanrijding tussen twee auto's in Meerlo is één persoon in het water beland.

Marijn Poels maakt opvolger van prijswinnende klimaatdocu

Documentairemaker Marijn Poels uit Meerlo heeft een nieuwe klimaatdocumentaire gemaakt. Zijn werk is vanaf oktober in verschillende Europese bioscopen te bewonderen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!