Identiteit slachtoffer brand stacaravan Meerlo bekend

De identiteit van het slachtoffer dat overleed bij een brand in een stacaravan is na een DNA-onderzoek vastgesteld. Het gaat om de bewoner van de caravan in Meerlo.

Politie zoekt belangrijke getuige na dodelijke brand

Na een fatale caravanbrand op camping 't Karrewiel in Meerlo, waarbij één persoon om het leven kwam, is de politie op zoek naar een belangrijke getuige. Hij is kort voor de brand gezien op de camping.

Dode gevonden na uitslaande brand in caravan

Bij een brand in een caravan op camping 't Karrewiel in Meerlo is in de nacht van woensdag op donderdag iemand om het leven gekomen.

Persoon belandt in water na aanrijding

Bij een aanrijding tussen twee auto's in Meerlo is één persoon in het water beland.

Marijn Poels maakt opvolger van prijswinnende klimaatdocu

Documentairemaker Marijn Poels uit Meerlo heeft een nieuwe klimaatdocumentaire gemaakt. Zijn werk is vanaf oktober in verschillende Europese bioscopen te bewonderen.

Opnieuw wateroverlast na regenbuien in regio Venray

In de regio Venray is vrijdagochtend op sommige plekken sprake van wateroverlast.

Stroomstoring in buitengebied Horst aan de Maas

Een deel van de gemeente Horst aan de Maas heeft zaterdagochtend te kampen met een stroomstoring.

Bijzonder publiek voor prijswinnende docu Marijn Poels

De prijswinnende documentaire The Uncertainty Has Settled van filmmaker Marijn Poels uit Meerlo wordt binnenkort getoond tijdens een speciale voorstelling in het Europees Parlement.

Wout Poels
Vooruitgang in herstel Wout Poels na knieblessure

Wout Poels heeft enige vooruitgang geboekt in het herstel van zijn knieblessure. Voor het eerst in weken gaat hij weer met zijn teamgenoten trainen tijdens een trainingskamp.

Wout Poels
Wout Poels gaat titel Luik-Bastenaken-Luik niet verdedigen

Wielrenner Wout Poels kan over twee weken zijn titel bij Luik-Bastenaken-Luik niet verdedigen. Hij is nog niet voldoende hersteld van een knieblessure.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app