Inbrekers bezorgen bakker uit Meerlo fikse kater

Ruben Lambi is nog steeds van slag door de inbraak in zijn bakkerij in Meerlo. Op Aswoensdag kreeg hij een flinke kater te verwerken.

Overlevende vliegtuigcrash Meerlo 1944 overleden

De enige overlevende van een Britse bommenwerper die in 1944 in Meerlo neerstortte, is in Engeland op 96-jarige leeftijd overleden.

Identiteit slachtoffer brand stacaravan Meerlo bekend

De identiteit van het slachtoffer dat overleed bij een brand in een stacaravan is na een DNA-onderzoek vastgesteld. Het gaat om de bewoner van de caravan in Meerlo.

Politie zoekt belangrijke getuige na dodelijke brand

Na een fatale caravanbrand op camping 't Karrewiel in Meerlo, waarbij één persoon om het leven kwam, is de politie op zoek naar een belangrijke getuige. Hij is kort voor de brand gezien op de camping.

Dode gevonden na uitslaande brand in caravan

Bij een brand in een caravan op camping 't Karrewiel in Meerlo is in de nacht van woensdag op donderdag iemand om het leven gekomen.

Persoon belandt in water na aanrijding

Bij een aanrijding tussen twee auto's in Meerlo is één persoon in het water beland.

Marijn Poels maakt opvolger van prijswinnende klimaatdocu

Documentairemaker Marijn Poels uit Meerlo heeft een nieuwe klimaatdocumentaire gemaakt. Zijn werk is vanaf oktober in verschillende Europese bioscopen te bewonderen.

Opnieuw wateroverlast na regenbuien in regio Venray

In de regio Venray is vrijdagochtend op sommige plekken sprake van wateroverlast.

Stroomstoring in buitengebied Horst aan de Maas

Een deel van de gemeente Horst aan de Maas heeft zaterdagochtend te kampen met een stroomstoring.

Bijzonder publiek voor prijswinnende docu Marijn Poels

De prijswinnende documentaire The Uncertainty Has Settled van filmmaker Marijn Poels uit Meerlo wordt binnenkort getoond tijdens een speciale voorstelling in het Europees Parlement.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden