Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere vrachtwagens botsen op A73, weg uren dicht

Geplaatst opvrijdag 6 juli 2018 - 9:04

Op de A73 bij Linne zijn vier vrachtwagens vrijdagochtend met elkaar in botsing gekomen.

Dat gebeurde even voor 09:00 uur. Het ongeluk gebeurde in de richting van Maasbracht naar Venlo.

Ingereden op file
Bij het ongeluk waren in totaal vier vrachtwagens betrokken. In eerste instantie meldde de politie dat een vrachtwagen was ingereden op een file, maar dat bleek later niet te kloppen. Volgens een woordvoerder reden eerst twee vrachtwagens op elkaar, door nog onbekende oorzaak. Daar botsten vervolgens twee trucks achterop.

Video: 1Limburg

Snelweg dicht
Volgens een woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt. Wel was de chaos op de snelweg groot. Daardoor was de A73 ruim twee uur afgesloten vanaf knooppunt Het Vonderen richting Linne. "Een van de vrachtwagens stond dwars over twee rijbanen", vertelt verslaggever Fer Traugott. "De hele A73 was door de wrakstukken geblokkeerd."

Rond 11:30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Bekijk de actuele situatie op de Limburgse wegen via 1Limburg.nl/verkeer.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen