Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere ongelukken met wielrenners in Limburg

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 13:28

Op zeker twee plekken in Limburg zijn zondagmiddag aanrijdingen gebeurd met wielrenners. Door het zonnige weer zijn er veel fietsers op de weg.

Nuth
Een wielrenner in Nuth is zondagmiddag rond 13:00 uur aangereden door een auto met een aanhanger. Het ongeval gebeurde op de Pastorijstraat. De wielrenner zou gewond zijn geraakt aan zijn been en is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren.

Ubachsberg
Rond 13:20 uur was er een aanrijding tussen een auto en een wielrenner op de Minnegardsweg in Ubachsberg. Een correspondent meldt dat de wielrenner bij het afslaan een auto raakte en daarna hard ten val kwam. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Nifoma

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen