Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere ongelukken met wielrenners in Limburg

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 13:28

Op zeker twee plekken in Limburg zijn zondagmiddag aanrijdingen gebeurd met wielrenners. Door het zonnige weer zijn er veel fietsers op de weg.

Nuth
Een wielrenner in Nuth is zondagmiddag rond 13:00 uur aangereden door een auto met een aanhanger. Het ongeval gebeurde op de Pastorijstraat. De wielrenner zou gewond zijn geraakt aan zijn been en is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe het ongeval kon gebeuren.

Ubachsberg
Rond 13:20 uur was er een aanrijding tussen een auto en een wielrenner op de Minnegardsweg in Ubachsberg. Een correspondent meldt dat de wielrenner bij het afslaan een auto raakte en daarna hard ten val kwam. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Nifoma

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen