Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere Limburgse dj's in toonaangevende DJ Mag top 100

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:31

Dit jaar hebben meerdere Limburgse dj's een plekje veroverd in de prestigieuze DJ Mag top 100.

De jaarlijkse populariteitslijst van dance-tijdschrift DJ Mag is tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) bekendgemaakt.

Stijger
Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve staat op de 78ste plek. Daarmee zijn de plaatjesdraaiers een paar plekken gestegen. Vorig jaar stonden de dj's nog op plek 92.

Yellow Claw
Net als Lucas & Steve zijn de mannen van Yellow Claw ook een vaste waarde in de lijst. Het duo, dat bestaat uit Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en Nils Rondhuis, is terug te vinden op de 77ste plek. Vorig jaar stond Yellow Claw nog op de 47ste plek.

Hoogste Limburgse notering
Youri Claessens heeft de hoogste Limburgse notering. De hardstyle-dj, die in het wereldje door het leven gaat als Warface, staat op plek 75. Dat betekent een terugkeer in de lijst voor de dj uit Berg en Terblijt. Vorig jaar stond hij niet in de DJ Mag Top 100.

Domineren
De lijst wordt aangevoerd door Dimitri Vegas & Like Mike. Het Belgische duo heeft Martin Garrix na drie jaar van de troon gestoten. Hoewel de Belgen op de eerste plek staan, wordt de lijst gedomineerd door Nederlanders. In totaal zijn er 25 Nederlandse dj's in de lijst terug te vinden, waarvan er zes in de top tien staan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen