Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere Limburgse dj's in toonaangevende DJ Mag top 100

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:31

Dit jaar hebben meerdere Limburgse dj's een plekje veroverd in de prestigieuze DJ Mag top 100.

De jaarlijkse populariteitslijst van dance-tijdschrift DJ Mag is tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) bekendgemaakt.

Stijger
Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve staat op de 78ste plek. Daarmee zijn de plaatjesdraaiers een paar plekken gestegen. Vorig jaar stonden de dj's nog op plek 92.

Yellow Claw
Net als Lucas & Steve zijn de mannen van Yellow Claw ook een vaste waarde in de lijst. Het duo, dat bestaat uit Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en Nils Rondhuis, is terug te vinden op de 77ste plek. Vorig jaar stond Yellow Claw nog op de 47ste plek.

Hoogste Limburgse notering
Youri Claessens heeft de hoogste Limburgse notering. De hardstyle-dj, die in het wereldje door het leven gaat als Warface, staat op plek 75. Dat betekent een terugkeer in de lijst voor de dj uit Berg en Terblijt. Vorig jaar stond hij niet in de DJ Mag Top 100.

Domineren
De lijst wordt aangevoerd door Dimitri Vegas & Like Mike. Het Belgische duo heeft Martin Garrix na drie jaar van de troon gestoten. Hoewel de Belgen op de eerste plek staan, wordt de lijst gedomineerd door Nederlanders. In totaal zijn er 25 Nederlandse dj's in de lijst terug te vinden, waarvan er zes in de top tien staan.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen