Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere Limburgse dj's in toonaangevende DJ Mag top 100

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 10:31

Dit jaar hebben meerdere Limburgse dj's een plekje veroverd in de prestigieuze DJ Mag top 100.

De jaarlijkse populariteitslijst van dance-tijdschrift DJ Mag is tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) bekendgemaakt.

Stijger
Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve staat op de 78ste plek. Daarmee zijn de plaatjesdraaiers een paar plekken gestegen. Vorig jaar stonden de dj's nog op plek 92.

Yellow Claw
Net als Lucas & Steve zijn de mannen van Yellow Claw ook een vaste waarde in de lijst. Het duo, dat bestaat uit Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en Nils Rondhuis, is terug te vinden op de 77ste plek. Vorig jaar stond Yellow Claw nog op de 47ste plek.

Hoogste Limburgse notering
Youri Claessens heeft de hoogste Limburgse notering. De hardstyle-dj, die in het wereldje door het leven gaat als Warface, staat op plek 75. Dat betekent een terugkeer in de lijst voor de dj uit Berg en Terblijt. Vorig jaar stond hij niet in de DJ Mag Top 100.

Domineren
De lijst wordt aangevoerd door Dimitri Vegas & Like Mike. Het Belgische duo heeft Martin Garrix na drie jaar van de troon gestoten. Hoewel de Belgen op de eerste plek staan, wordt de lijst gedomineerd door Nederlanders. In totaal zijn er 25 Nederlandse dj's in de lijst terug te vinden, waarvan er zes in de top tien staan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen