Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere Limburgse dj's in prestigieuze DJ Mag Top 100

Geplaatst opzondag 22 oktober 2017 - 10:27

Dit jaar hebben meerdere Limburgse dj's een plekje weten te bemachtigen in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit.

Derde jaar
Yellow Claw staat al voor het derde jaar op rij in de lijst met de 100 beste dj's ter wereld. Venlonaar Jim Taihuttu (onder de naam Jim Aasgier) en zijn maat Nils 'Nizzle' Rondhuis staan dit jaar op 57e plek.

Lees ook: Yellow Claw stijgt door in prestigieuze DJ Mag top 100

Nieuwkomers
Twee Limburgse acts zijn dit jaar nieuw in de lijst. Het succes van het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve heeft hen naar de 64e plek in de lijst gebracht. Ook Youri Claessens, bekend als hardstyle dj Warface, staat in de lijst: op plaats 65.

Martin Garrix
Martin Garrix mag zich opnieuw de beste dj vna de wereld noemen, want hij staat weer op nummer 1 in de DJ Mag Top 100. Vorig jaar won de Nederlander ook al. Dimitri Vegas & Like Mike uit België staan tweede op de lijst, terwijl Armin van Buuren de derde plek bekleedt.

Festival
AMF viert momenteel haar vijfde verjaardag in de Amsterdam Arena. Deze editie wordt bijgewoond door bijna 40.000 fans uit 100 landen. Het festival is wereldwijd via internet live te volgen.

AMF maakt deel uit van het Amsterdam Dance Evenet dat verspreid over heel Amsterdam plaatsvindt. De organisatie verwacht dat er in totaal ongeveer 375.000 bezoekers af zijn gekomen op de 22e editie van 's werelds grootste club- en conferentiefestival van de elektronische muziek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen