Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere gewonden bij aanrijding met vier auto's op A2

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 18:21

Bij een ongeval op de snelweg A2 zijn dinsdagnamiddag meerdere personen gewond geraakt.

Het ging iets na 17:30 uur mis op de rijbaan in zuidelijke richting, ter hoogte van Wessem.

Drie gewonden
Bij het ongeval waren vier auto's betrokken. Eén voertuig belandde op de kop. In totaal raakten vijf mensen gewond. Drie van hen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee rijstroken afgesloten
Het overige verkeer kreeg met de nodige vertraging te maken. Ter plaatse werden twee rijstroken afgesloten. Het verkeer moest daardoor via de vluchtstrook passeren. De vertraging kende een piek van ongeveer een uur, maar rond 19:00 uur waren de problemen volledig verholpen.

Bekijk de actuele verkeerssituatie op de 1Limburg-verkeerpagina

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen