Overslaan en naar de inhoud gaan

Meerdere auto's in brand in Maastrichtse parkeergarage

Geplaatst opzaterdag 1 juni 2019 - 15:27

De brandweer is zaterdagmiddag richting Plein 1992 in Maastricht gesneld, omdat er meerdere auto's in brand stonden in de parkeergarage onder het plein.

In een bericht op Twitter spreekt de brandweer van 'meerdere voertuigen', maar het is niet bekend hoeveel auto's er precies in brand zijn gevlogen.

Veel rook
Volgens de brandweer was er sprake van veel rookontwikkeling. Het is niet bekend hoe de branden zijn ontstaan. Overigens werd nog binnen het half uur het sein brandmeester gegeven. Er zijn wel vier medewerkers van de parkeergarage ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel. Verder waren er geen gewonden. De woningen boven de garage hebben geen schade opgelopen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen