Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meer topruiters op Jumping Indoor Maastricht

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 10:26

Jumping Indoor Maastricht (JIM) is dit jaar in trek bij ruiters uit binnen- en buitenland. Waar vorig jaar de top 20 ruiters van de wereld nog weg bleef tijdens JIM zijn de Nederlandse springruiters dit jaar goed vertegenwoordigd.

Zo komt de nummer 1 van de wereld, Harrie Smolders, naar het MECC eind november.

Prijzengeld
Of het gestegen prijzengeld te maken heeft met de groei van het aantal topruiters, is nog maar de vraag. Vorig jaar kon er nog 150.000 euro verdeeld worden, dit jaar is de hoogte van het prijzengeld ruim een ton meer. Naast Smolders zijn ook toppers Jur Vrieling, Frank Schuttert, Jeroen Dubbeldam en Leopold van Asten van de partij.

Limburgers
Namens Limburg is Leopold van Asten aanwezig en Lisa Nooren en Sanne Thijssen zijn door de bondscoach aangewezen als deelnemers voor U25 (klasse voor onder de 25 jaar). Ook andere Nederlandse topruiters zoals olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, Jur Vrieling en Frank Schuttert staan aan de start. De Belgische collega-ruiters zijn ook goed vertegenwoordigd. Pieter Devos en de laatste twee winnaars in Maastricht – Nicola en Olivier Philippaerts – komen naar JIM. Datzelfde geldt ook voor voormalig nummer 1 van de wereld Scott Brash, de Ier Bertram Allen en het grote Duitse talent Laura Klaphake.

JIM is op 23,24 & 25 november in het MECC in Maastricht.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen