Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meer topruiters op Jumping Indoor Maastricht

Geplaatst opdonderdag 8 november 2018 - 10:26

Jumping Indoor Maastricht (JIM) is dit jaar in trek bij ruiters uit binnen- en buitenland. Waar vorig jaar de top 20 ruiters van de wereld nog weg bleef tijdens JIM zijn de Nederlandse springruiters dit jaar goed vertegenwoordigd.

Zo komt de nummer 1 van de wereld, Harrie Smolders, naar het MECC eind november.

Prijzengeld
Of het gestegen prijzengeld te maken heeft met de groei van het aantal topruiters, is nog maar de vraag. Vorig jaar kon er nog 150.000 euro verdeeld worden, dit jaar is de hoogte van het prijzengeld ruim een ton meer. Naast Smolders zijn ook toppers Jur Vrieling, Frank Schuttert, Jeroen Dubbeldam en Leopold van Asten van de partij.

Limburgers
Namens Limburg is Leopold van Asten aanwezig en Lisa Nooren en Sanne Thijssen zijn door de bondscoach aangewezen als deelnemers voor U25 (klasse voor onder de 25 jaar). Ook andere Nederlandse topruiters zoals olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, Jur Vrieling en Frank Schuttert staan aan de start. De Belgische collega-ruiters zijn ook goed vertegenwoordigd. Pieter Devos en de laatste twee winnaars in Maastricht – Nicola en Olivier Philippaerts – komen naar JIM. Datzelfde geldt ook voor voormalig nummer 1 van de wereld Scott Brash, de Ier Bertram Allen en het grote Duitse talent Laura Klaphake.

JIM is op 23,24 & 25 november in het MECC in Maastricht.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen