Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer steun voor Roda JC: Frans Timmermans doet oproep

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 11:10

Frans Timmermans heeft in Milaan een kort filmpje gemaakt waarin hij steun vraagt voor het noodlijdende Roda JC.

De Kerkraadse club verkeert, financieel gezien, in zwaar weer.

UEFA Cup
Timmermans doet voor het San Siro van AC Milan een oproep aan alle mensen die Roda JC een warm hart toedragen. In het filmpje benadrukt hij de kleurrijke historie van de Koempels en neemt de kijkers mee naar 28 februari 2002. De dag waarop Roda JC van AC Milan won, maar alsnog werd uitgeschakeld in de UEFA Cup via strafschoppen.

Afgrond
"Nu staat Roda echt aan de rand van de afgrond, het mag niet gebeuren dat Roda ook in die afgrond valt. Ik doe een beroep aan iedereen die een Roda-hart heeft om eens na te denken hoe ze Roda kunnen helpen. Roda moet weer een een Eredivisieclub worden. Een club die meedoet om de prijzen die ertoe doen", zegt de geboren Maastrichtenaar.

Lees ook: Roda-icoon komt ook in actie: 'club mag nooit kapot gaan'

Ger Senden
Eerder deze week kwam ook Roda-icoon Ger Senden in actie voor de financieel noodlijdende club. Samen met de hulp van andere oud-spelers en voormalig trainers, gekoppeld aan een stichting, proberen ze de club van de ondergang te redden

L1mburg Centraal
Meer hierover zaterdag in L1mburg Centraal

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen