Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meer steun voor Roda JC: Frans Timmermans doet oproep

Geplaatst opzaterdag 25 mei 2019 - 11:10

Frans Timmermans heeft in Milaan een kort filmpje gemaakt waarin hij steun vraagt voor het noodlijdende Roda JC.

De Kerkraadse club verkeert, financieel gezien, in zwaar weer.

UEFA Cup
Timmermans doet voor het San Siro van AC Milan een oproep aan alle mensen die Roda JC een warm hart toedragen. In het filmpje benadrukt hij de kleurrijke historie van de Koempels en neemt de kijkers mee naar 28 februari 2002. De dag waarop Roda JC van AC Milan won, maar alsnog werd uitgeschakeld in de UEFA Cup via strafschoppen.

Afgrond
"Nu staat Roda echt aan de rand van de afgrond, het mag niet gebeuren dat Roda ook in die afgrond valt. Ik doe een beroep aan iedereen die een Roda-hart heeft om eens na te denken hoe ze Roda kunnen helpen. Roda moet weer een een Eredivisieclub worden. Een club die meedoet om de prijzen die ertoe doen", zegt de geboren Maastrichtenaar.

Lees ook: Roda-icoon komt ook in actie: 'club mag nooit kapot gaan'

Ger Senden
Eerder deze week kwam ook Roda-icoon Ger Senden in actie voor de financieel noodlijdende club. Samen met de hulp van andere oud-spelers en voormalig trainers, gekoppeld aan een stichting, proberen ze de club van de ondergang te redden

L1mburg Centraal
Meer hierover zaterdag in L1mburg Centraal

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen