Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer ruimte voor nieuwbouw in Swolgen

Geplaatst opwoensdag 25 maart 2015 - 12:59

De wijk Kerkveld in Swolgen wordt met 9000 vierkante meter uitgebreid.

In het gebied Kerkveld II tussen de Molenstraat en de Parkweg zullen nieuwbouwwoningen verrijzen. De Dorpsraad Swolgen, ontwikkelaar CRA Vastgoed, Startpunt Wonen Horst en de gemeente Horst aan de Maas werken samen binnen dit project.

Interesse
Volgens de dorpsraad hebben voldoende mensen concrete interesse in zowel koop- als huurwoningen in Swolgen. De gemeente denkt over enkele weken te beslissen over de ontwikkeling van een bestemmingsplan voor deze locatie.

Logische optie
Volgens wethouder Bob Vostermans (Wonen, CDA) is Kerkveld II een logische optie, omdat de grond gemeentelijk bezit is en goed aangesloten kan worden op andere wegen.

Het is nog onbekend voor hoeveel woningen er plek is in het gebied.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Parkeerplaats voor vrachtwagens in Sevenum van de baan
Horst doet onderzoek naar zwembad bij sportcampus
Arbeidsmigranten Tienray mogelijk op andere locatie
Vijf wethouders voor Horst aan de Maas, drie zijn er nieuw
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen