Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer romantiek in achtbaan: derde aanzoek Toverland

Geplaatst opwoensdag 13 september 2017 - 13:04
Foto: Archief MGL

Pretpark Toverland in Sevenum is het decor voor romantiek. Al voor de derde keer wordt het attractiepark gebruikt voor een huwelijksaanzoek.

Deze week gebeurde dat in achtbaan Troy, meldt pretparknieuwssite Looopings.

Complot
Het pretpark zat zelf ook in het complot dat een man uit Alphen aan de Rijn had gesmeed om zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk te vragen. Met het smoesje dat ze bezoeker nummer 7,5 miljoen was, werd de vrouw in haar eentje in de achtbaan gezet. Terwijl de rollercoaster zijn rondje reed, werd op het perron van de attractie de rode loper uitgerold en rozenblaadjes uitgestrooid. Eenmaal terug op het platform ging haar vriend door de knieën. Gelukkig voor hem was het antwoord 'ja.'

Ja, ja, ja, ja en ja
Het eerste aanzoek in het Sevenumse pretpark was tijdens een theatershow, en begin vorig jaar zei een vrouw 'ja' nadat ze in achtbaan Boomerang gevraagd werd te trouwen. Bij dat 'ja' bleef het niet, want het huwelijk werd ook nog eens voltrokken binnen de muren van het pretpark.

Lees ook: Achtbaankoppel geeft elkaar ja-woord in Toverland

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Black Friday - laat jij je verleiden door de spectaculaire koopjes?

Een bericht gedeeld door 1Limburg (@1limburg) op

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

8 uur editie
's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

12 uur editie
Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Het laatste Limburgse nieuws

Meest gelezen

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Haal de beste buuttes bij je in huis!

In aanloop naar het 55-jarig jubileum van de Limburgse Vereniging van Karnavalsartiesten (LVKA) is deze nieuwe dvd van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen gemaakt.
In samenwerking met L1 is een dvd samengesteld met daarop de winnende buuttes van de jaren 2010, 2011 en 2012 (met o.a. Fer Naus, Harold Schroijen, Har Daniels en Ger Frenken).
Een DVD mét lachgarantie!

Bestel nu de DVD in de L1 Shop
Uitgelicht
Doneer online een voedselpakket

Ook dit jaar kun je weer online een voedselbankpakket doneren in het kader van de actie 'L1, Samen voor de Voedselbank'. Door online te doneren kunnen er producten worden gekocht voor de Voedselbanken in Limburg. Hiermee help je maar liefst 6000 Limburgers! Je kunt kiezen tussen 3 online pakketten van €10, €25 en €100.

Doneer hier uw online voedselpakket
Uitgelicht
Tijd voor Toen is terug!

Tijd voor iets nieuws. Of beter gezegd: iets ouds! Tijd voor Toen is terug, iedere maandag en donderdag een nieuwe aflevering exclusief op L1.nl. Met prachtige beelden uit de rijke Limburgse historie.

Bekijk hier Tijd voor Toen
Uitgelicht
AvondGasten, de talkshow van Limburg

Iedere werkdag met sprankelende gasten aan tafel en verslaggevers in de provincie. Over politiek, sport, kunst, cultuur, economie en maatschappelijke onderwerpen. AvondGasten is om 17:55 live op L1 TV en wordt herhaald om 20:55 en 22:55 uur.
Presentatie: Fabienne Nijsten, Sanders Kleikers en Kirsten Paulus

AvondGasten, elke werkdag op L1 TV
Uitgelicht
Jouw favoriete liedje in ruil voor jouw actie of donatie

Doe mee met de actie 'L1 Samen voor de Voedselbank'! Van 11 t/m 21 december zetten alle medewerkers van L1 zich weer in om, samen met bedrijven, verenigingen en inwoners van Limburg, zoveel mogelijk voedselpakketten met langhoudbare producten in te zamelen. Help jij mee? Bedenk zelf een actie en meld deze aan op onze website of doneer online een voedselpakket. Makkelijker kan bijna niet... Als dank voor jouw hulp mag je vervolgens ook een verzoekplaatje aanvragen. De dj's van L1 draaien jouw favoriete liedje met plezier!

Meld hier jouw actie voor de voedselbank aan