Overslaan en naar de inhoud gaan

'Meer kijken naar telefoongebruik van verdachte Pamela H.'

Geplaatst opdinsdag 12 december 2017 - 19:43

Er komt extra onderzoek naar de toedracht van het ongeluk waarbij de 21-jarige Yannick Frijns om het leven kwam. Dat zei haar Maastrichtse vader Frank Frijns in L1 AvondGasten.

In het hoger beroep in de zaak zal nog meer gekeken worden naar het telefoongebruik van verdachte Pamela H.

Appen
In eerste aanleg kreeg de verdachte alleen een taakstraf. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) en vader Frank
was de verdachte aan het appen tijdens het ongeluk op Texel op 30 maart vorig jaar. Pamela H. ontkent dit. Ze kreeg alleen een taakstraf van 120 uur, omdat volgens de rechter niet bewezen kon worden dat H. aan het appen was toen ze Yannick aanreed.

Technisch onderzoek
In het hoger beroep, dat volgens Frank
Frijns pas over ongeveer anderhalf jaar zal dienen, wordt meer technisch onderzoek verricht. Daarmee probeert het Openbaar Ministerie meer te weten te komen over het exacte moment waarop de bestuurster aan het appen was. Daarbij wordt de medewerking gevraagd van de telefoonprovider.

Bekijk het hele gesprek met de vader van Yannick op L1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen