Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Meer dan 33.000 bezoekers voor oldtimershow InterClassics

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 21:04

De 26e editie van InterClassics in het MECC in Maastricht heeft 33.257 bezoekers getrokken.

Vorig jaar trok de beurs 34.447 belangstellenden, dat was toen een record.

'Niet verwacht'
De manager van de beurs, Erik Panis, is zeer tevreden, hoewel de bezoekersaantallen iets lager uitvielen dan vorig jaar. "Het is de tweede keer dat we boven de 30.000 uitkomen en dat hadden we dit jaar niet verwacht." Vorig jaar het bezoekersaantal zo hoog doordat het de jubileumeditie was.

'Goede verkoop'
Autoliefhebbers konden zich afgelopen week vergapen aan zo'n 800 bijzondere auto's. Er zijn ook auto's verkocht. Hoewel de beurs nog geen zicht heeft op het aantal verkochte auto's spraken handelaren van een 'goede verkoop'. Toch zit de oldtimerverkoop al enige jaren in een dip. "Er waren topjaren en dan komt er ook weleens een dip, ook dit jaar zal de oldtimerverkoop nog niet uit die dip zijn, maar we zijn zeker niet ontevreden."

Phil Collins
Een van de bijzondere objecten op de beurs in Maastricht was een oldtimer van zanger en muzikant Phil
Collins. De auto was vroeger van de tante van Collins, maar was de laatste tijd in bezit van de muzikant. Het ging om een auto van het merk Austin, type A35 die voor 9000 euro werd verkocht.

Lees ook: Oldtimer van Phil Collins geveild in Maastricht

De 27ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in het MECC Maastricht.

Bekijk hier het fotoalbum dat 1Limburg maakte van de oldtimershow

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen