Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer dan 33.000 bezoekers voor oldtimershow InterClassics

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 21:04

De 26e editie van InterClassics in het MECC in Maastricht heeft 33.257 bezoekers getrokken.

Vorig jaar trok de beurs 34.447 belangstellenden, dat was toen een record.

'Niet verwacht'
De manager van de beurs, Erik Panis, is zeer tevreden, hoewel de bezoekersaantallen iets lager uitvielen dan vorig jaar. "Het is de tweede keer dat we boven de 30.000 uitkomen en dat hadden we dit jaar niet verwacht." Vorig jaar het bezoekersaantal zo hoog doordat het de jubileumeditie was.

'Goede verkoop'
Autoliefhebbers konden zich afgelopen week vergapen aan zo'n 800 bijzondere auto's. Er zijn ook auto's verkocht. Hoewel de beurs nog geen zicht heeft op het aantal verkochte auto's spraken handelaren van een 'goede verkoop'. Toch zit de oldtimerverkoop al enige jaren in een dip. "Er waren topjaren en dan komt er ook weleens een dip, ook dit jaar zal de oldtimerverkoop nog niet uit die dip zijn, maar we zijn zeker niet ontevreden."

Phil Collins
Een van de bijzondere objecten op de beurs in Maastricht was een oldtimer van zanger en muzikant Phil
Collins. De auto was vroeger van de tante van Collins, maar was de laatste tijd in bezit van de muzikant. Het ging om een auto van het merk Austin, type A35 die voor 9000 euro werd verkocht.

Lees ook: Oldtimer van Phil Collins geveild in Maastricht

De 27ste editie van InterClassics Maastricht zal plaatsvinden van donderdag 16 t/m zondag 19 januari 2020 in het MECC Maastricht.

Bekijk hier het fotoalbum dat 1Limburg maakte van de oldtimershow

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen