Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer busverbindingen vanuit Maastricht naar Europese steden

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 14:34

Vanaf Maastricht is het voortaan mogelijk om een rechtstreeks Flixbus te pakken naar meer Europese steden zoals Frankfurt, Praag, Brugge en Parijs.

Flixbus heeft daarmee de internationale verbindingen uitgebreid.

Busje komt zo
De bus gaat voortaan ook linea recta naar Aachen, Frankfurt, Bonn en Keulen. Ook is Praag toegevoegd aan de lijst van bestemmingen. Verder staan bussen bij station Maastricht klaar om naar Lille, Valenciennes en Parijs te gaan. Luik, Charleroi, Mons, Brugge en Gent kunnen vanaf nu ook bezocht worden met de bus. Daarnaast is het mogelijk om de Flixbus te pakken voor een bezoek aan Roermond.

Lees ook: Maastricht neemt internationaal busstation in gebruik

De bus reed ook al naar verschillende steden in Zwitserland, Polen, Italië.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen