Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer blauw in Blerick na dodelijke schietpartij

Geplaatst opwoensdag 1 november 2017 - 20:57

De komende tijd zijn er extra agenten in Blerick zichtbaar op straat.

Dat laat burgemeester Antoin Scholten weten tegen L1 naar aanleiding van het dodelijke schietincident woensdag in de Venlose wijk.

Heftige incidenten
"In drie maanden tijd zijn er overdag heftige incidenten gebeurd en dat hoort niet in een woonwijk. De komende dagen zijn daarom extra veel politiemensen in Blerick zichtbaar aanwezig voor iedereen." Scholten zegt dat de rust in Blerick zo snel mogelijk weer terug moet keren. "Deze gebeurtenissen hebben nu voor ons de hoogste prioriteit."

Lees ook: Onderzoek naar mogelijk verband schietpartijen Blerick

Verband
De andere twee incidenten in Blerick, waar ook nog een dode te betreuren viel, waren volgens Scholten drugsgerelateerd. Hij laat uitzoeken of er verbanden zijn tussen te zaken. "Pas daarna kunnen we kijken welke maatregelen we moeten nemen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen