Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer blauw in Blerick na dodelijke schietpartij

Geplaatst opwoensdag 1 november 2017 - 20:57

De komende tijd zijn er extra agenten in Blerick zichtbaar op straat.

Dat laat burgemeester Antoin Scholten weten tegen L1 naar aanleiding van het dodelijke schietincident woensdag in de Venlose wijk.

Heftige incidenten
"In drie maanden tijd zijn er overdag heftige incidenten gebeurd en dat hoort niet in een woonwijk. De komende dagen zijn daarom extra veel politiemensen in Blerick zichtbaar aanwezig voor iedereen." Scholten zegt dat de rust in Blerick zo snel mogelijk weer terug moet keren. "Deze gebeurtenissen hebben nu voor ons de hoogste prioriteit."

Lees ook: Onderzoek naar mogelijk verband schietpartijen Blerick

Verband
De andere twee incidenten in Blerick, waar ook nog een dode te betreuren viel, waren volgens Scholten drugsgerelateerd. Hij laat uitzoeken of er verbanden zijn tussen te zaken. "Pas daarna kunnen we kijken welke maatregelen we moeten nemen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen