Overslaan en naar de inhoud gaan

Meepraten over wijk Q4 in Venlo in januari

Geplaatst opmaandag 24 oktober 2016 - 13:33

De gemeente Venlo wil op 17 januari in een conferentie praten over de toekomst van de Venlose wijk Q4.

De gemeente wil het gesprek aangaan met ondernemers, politie, het Openbaar Ministerie en woningcorporaties. De conferentie die vorig jaar door de gemeenteraad werd afgedwongen is eerder uitgesteld vanwege het onderzoek naar mogelijke misstanden met subsidies en verkoop van vastgoed in de wijk.

Toekomst
Hoewel de gemeenteraad van Venlo nog altijd bezig is met het opstellen van vragen voor een raadsonderzoek naar de mogelijke misstanden in Q4, acht de politiek nu wel de tijd rijp om het te gaan hebben over de toekomst van de wijk. Venlo heeft behoefte aan een nieuwe visie op de stadswijk nu een groot deel van de eerder gepresenteerde bouwplannen (voorlopig) geen doorgang zullen vinden.

Veiligheidssituatie
Tijdens de conferentie zal het gaan over de veiligheidssituatie in de wijk, hoe het verder moet met de plekken waarvoor de bouwplannen voorlopig in de ijskast zijn gezet en over cultuur en ondernemerschap in Q4.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Meer dan 20 meldingen van misstanden bij WAA Venlo
'Ook wantoestanden in vrouwengevangenis Ter Peel'
ABP kijkt over twee jaar naar beleggingen farmacie
'Horrorkippenschuren in Nederweert en Oirlo'
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen