Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Medtronic opent nieuw researchcentrum in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 16 juni 2015 - 10:45

Medtronic opent dinsdag in Maastricht het vernieuwde Bakken Research Centre.

Het onderzoekscentrum dat in 1987 in de provinciehoofdstad van start ging, is tegenwoordig onderdeel van de Health Campus. Daarin werken de universiteit, het ziekenhuis en bedrijfsleven intensief samen.

Pacemakers
Medtronic begon met het maken van pacemakers.
Omdat het bedrijf inmiddels allerlei medische producten maakt, was uitbreiding en vernieuwing van het centrum noodzakelijk. Volgens Health Campus-directeur Jan Kees Dunning is het nieuwe onderzoekscentrum een belangrijk signaal dat Medtronic voorlopig in Maastricht wil blijven.

Bij Medtronic in Maastricht werken inmiddels ruim 250 mensen. Ook andere bedrijven in de regio hebben werk dankzij Medtronic.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Opereren met robots gaat grote vlucht nemen'
Health Campus in Maastricht krijgt nieuwe impuls
Provinciemiljoenen voor laboratoria Health Campus
Ton provinciegeld voor botprinter Xilloc in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen