Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Medtronic investeert miljoenen in vestiging Heerlen

Geplaatst opzondag 31 januari 2016 - 17:21

Het Amerikaanse bedrijf Medtronic investeert 6,5 miljoen euro in zijn vestiging in Heerlen.

De ontwikkelaar van medische apparatuur gaat het distributiecentrum op industrieterrein Trilandis uitbreiden. Het bedrijf wil ook de klantenservice, en financiële en logistieke afdelingen in Heerlen vestigen.

900 mensen
Bij Medtronic in Heerlen werken op dit moment zo'n 900 mensen. Vanuit Heerlen wordt medische apparatuur naar Afrika, het Midden-Oosten en Europa verzonden. Het concern heeft ook een onderzoekscentrum in Maastricht en een productiehal in Kerkrade.

Opmerkelijk
De groei in Limburg is opmerkelijk. Een jaar geleden fuseerde Medtronic met de Ierse branchegenoot Convidien. De angst was toen groot dat de fusie ten koste zou gaan van de werkgelegenheid in deze provincie.

Maar het bedrijf verwacht juist nog verder te groeien in Limburg. Op dit moment heeft Medtronic 150 vacatures open staan. In de Limburgse vestigingen werken in totaal zo'n 2200 mensen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Medtronic en Moonen Packaging aantrekkelijkste werkgevers
Medtronic verhuist distributie naar Heerlen
Medtronic hevelt werk Belgisch-Limburg over naar Heerlen
Groei van medische bedrijvigheid in Heerlen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen