Overslaan en naar de inhoud gaan

Medisch distributiecentrum in Weert

Geplaatst opdonderdag 10 juni 2021 - 14:25

Het Franse bedrijf Movianto, bekend van de opslag en distributie van covid-19 vaccins, vestigt haar tweede distributiecentrum van Nederland in Weert.

Het logistiek bedrijf zal in de maand augustus op bedrijventerrein Kampershoek aan de A2 een nieuw distributiecentrum betrekken. De totale omvang van het pand bedraagt 10.000 vierkante meter. Er worden een koelcel en een vriescel gerealiseerd van respectievelijk 2.000 en 400 vierkante meter.

Werkgelegenheid
De meeste producten komen uit de Verenigde Staten en zullen worden gedistribueerd naar circa 190 landen. Patrick Verkuijlen, directeur Benelux, vertelt dat de keuze voor Weert komt door de gunstige arbeidsmarkt. Venlo werd ook als optie gezien, maar viel af. "In Venlo zijn er door de vele logistieke bedrijven minder mensen beschikbaar."

Het bedrijf wil in de opstartfase 25 tot 30 mensen aannemen. Uiteindelijk zullen er tussen de 70 en 90 arbeidsplaatsen komen.

Lees ook: Online warenhuis opent nieuw distributiecentrum in Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen