Tom Dumoulin zwijgt over doping Froome

Tom Dumoulin wil niet veel woorden vuilmaken aan de dopingzaak van Chris Froome.

Onderzoek naar regionale verschillen medicijngebruik

Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) wil weten hoe het kan dat er in Limburg en Drenthe per duizend inwoners bijna twee keer zo veel medicijnen voor urine-incontinentie worden voorgeschreven dan in bijvoorbeeld Friesland.

VGZ betrekt artsen en patiënten bij medicijnkeuze

Als eerste zorgverzekeraar in Nederland gaat VGZ in de regio Maastricht samen met artsen, apothekers en patiënten de voorkeursmedicijnen tegen longziekten bepalen.

Stoppen-met-roken-medicijn zorgt toch niet voor hartklachten

Het stoppen-met-roken-medicijn varenicline zorgt toch niet voor hartklachten en depressies. Dat blijkt uit onderzoek van onder meer Maastricht UMC+ .

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!