Overslaan en naar de inhoud gaan

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen 'overleden'

Geplaatst opdonderdag 24 december 2015 - 13:11

December loopt op zijn einde en dus wil tout bekend Nederland u graag fijne feestdagen wensen. Beroepsdiva Marijke Helwegen doet dat ook, op een nogal bijzondere manier.

Nu de mediapersonality niet langer dagelijks in het warme licht van de spotlights te vinden is, zijn ook de kerstdagen bijzonder eenzaam.

Eenzaam aan de kerstdis
"Het is tijd om aan Marijke te denken", aldus Marijke in haar kerstboodschap aan Nederland. In het filmpje zit de in Heerlen geboren actrice eenzaam aan de kerstdis. Alle journalisten die ze had uitgenodigd, hebben het laten afweten.

'Ik leef!'
Maar wanneer het bericht doorkomt dat Marijke Helwegen is overleden, verzamelt het journaille zich alsnog voor de villa van de diva. Gewapend met confettikanon stormt ze naar buiten: "Ik leef!" De slotboodschap in het filmpje: 'Zonder Marijke geen kerst'.

Parodie
De commercial van Helwegen is een parodie op de kerstreclame van de Duitse supermarktketen Edeka. Het origineel is hier te vinden. Vorig jaar maakte Helwegen ook al een kerstvideo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Beroepsdiva Marijke Helwegen 'griezelt' van seks
ANP
Marijke Helwegen wil taboe op kunsthaar verbreken
ANP
Marijke Helwegen hekelt reclamespot met Arie Boomsma
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen