Overslaan en naar de inhoud gaan

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen 'overleden'

Geplaatst opdonderdag 24 december 2015 - 13:11

December loopt op zijn einde en dus wil tout bekend Nederland u graag fijne feestdagen wensen. Beroepsdiva Marijke Helwegen doet dat ook, op een nogal bijzondere manier.

Nu de mediapersonality niet langer dagelijks in het warme licht van de spotlights te vinden is, zijn ook de kerstdagen bijzonder eenzaam.

Eenzaam aan de kerstdis
"Het is tijd om aan Marijke te denken", aldus Marijke in haar kerstboodschap aan Nederland. In het filmpje zit de in Heerlen geboren actrice eenzaam aan de kerstdis. Alle journalisten die ze had uitgenodigd, hebben het laten afweten.

'Ik leef!'
Maar wanneer het bericht doorkomt dat Marijke Helwegen is overleden, verzamelt het journaille zich alsnog voor de villa van de diva. Gewapend met confettikanon stormt ze naar buiten: "Ik leef!" De slotboodschap in het filmpje: 'Zonder Marijke geen kerst'.

Parodie
De commercial van Helwegen is een parodie op de kerstreclame van de Duitse supermarktketen Edeka. Het origineel is hier te vinden. Vorig jaar maakte Helwegen ook al een kerstvideo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Beroepsdiva Marijke Helwegen 'griezelt' van seks
ANP
Marijke Helwegen wil taboe op kunsthaar verbreken
ANP
Marijke Helwegen hekelt reclamespot met Arie Boomsma
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen