Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerkster tbs-kliniek aangerand en mishandeld

Geplaatst opzondag 6 mei 2018 - 23:16

Een medewerkster van de Rooyse Wissel in Oostrum is zondag door een patiënt aangerand en mishandeld.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling en verder onderzoek. De patiënt is aangehouden.

Geschrokken
Het incident vond zondag plaats op het dagactiviteitencentrum op het terrein van de tbs-kliniek. "We zijn enorm geschrokken van deze gebeurtenis. Onze eerste aandacht gaat uit naar de opvang van onze medewerkers en patiënten", zegt een woordvoerster van de kliniek.

Onderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar het incident. De Rooyse Wissel voert daarnaast ook een intern onderzoek uit om te achterhalen hoe dit incident heeft kunnen gebeuren. Het onderzoek zal enkele weken duren.

Maatregelen
Het is niet de eerste keer dat een medewerkster van de tbs-kliniek door een patiënt is aangerand. In oktober 2016 gebeurde een vergelijkbaar incident. De kliniek kondigde destijds aan extra maatregelen te treffen om de veiligheid van haar medewerkers te verbeteren.

Lees ook: Maatregelen na aanranding tbs-kliniek De Rooyse Wissel

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen