Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerkers Woonpunt op straat na schenden integriteit

Geplaatst opdinsdag 6 maart 2018 - 6:30

Woningcorporatie Woonpunt in Zuid-Limburg heeft twee medewerkers geschorst vanwege 'grensoverschrijdend gedrag op het gebied van integriteit.'

Het ontslag van de twee is aangevraagd, schrijft de grootste woningcorporatie van Zuid-Limburg op haar website. "Er is geen plek bij Woonpunt voor mensen die gedrag vertonen dat niet door de beugel kan", staat er te lezen.

Bedrijfsrecherche
Volgens De Limburger gaat het om een van de drie topmanagers en een woonconsulente. Woonpunt kreeg in 2017 signalen dat de twee mogelijk over de schreef gingen, waarna een bedrijfsrechercheur werd ingeschakeld. Toen bleek dat er inderdaad sprake was van misstanden, zijn de twee direct op non-actief gesteld.

Waar de twee medewerkers zich precies schuldig aan hebben gemaakt, wil Woonpunt niet zeggen. De corporatie is met zo'n 18.000 woningen de grootste verhuurder van woningen in het zuiden van Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen