Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerkers Westrom op straat door brand wasdroger

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2020 - 16:37

Ruim honderd medewerkers van Westrom in Roermond zijn woensdagmiddag geƫvacueerd uit het bedrijfsgebouw aan de Hanze nadat een wasdroger in brand vloog. Er raakte niemand gewond.

De brand brak rondt 15:45 uur uit. Uit voorzorg werden alle medewerkers naar buiten geleid volgens het veiligheidsprotocol. Het personeel kon vanaf de parkeerplaats toekijken hoe de brandweer een ruit insloeg om van buitenaf de brandende wasdroger te blussen.

Het vuur kon snel onder controle worden gebracht. Er ontstond lichte rook- en waterschade. Omdat het vrijwel einde van de werkdag was, zijn de meeste medewerkers daarna naar huis gegaan.

Sociale werkvoorziening
Westrom biedt ondersteuning aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De sociale werkvoorziening wordt uitgevoerd voor de gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen