Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerker bekneld onder machine bij arbeidsongeval

Geplaatst opdinsdag 7 januari 2020 - 11:41

Bij een arbeidsongeval in Grubbenvorst is een medewerker met zijn arm klem komen te zitten onder een machine.

Rond 11:00 uur ging het mis bij een bedrijf aan de Horsterweg in Grubbenvorst. De hulp van de brandweer werd ingeroepen om de medewerker te bevrijden.

Bekneld
Het slachtoffer bleek met zijn arm klem te zitten onder het uiteinde van een transportband. De brandweer moest enkele platen van de constructie verwijderen zodat het apparaat opgetild kon worden met behulp van hefmaterialen.

Ambulance
De gewonde medewerker is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tussentijds gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

Hoe de medewerker onder de transportband terecht is gekomen, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen