Bronzen plak voor Juul Franssen op WK in Japan

De Reuverse judoka Juul Franssen (29) heeft de bronzen plak veroverd op het WK in Japan. In de strijd om de derde plek versloeg ze landgenote Sanne Vermeer.

Juul Franssen pakt brons op Grand Slam Bakoe

Judoka Juul Franssen heeft een bronzen medaille veroverd op de mat in Azerbeidzjaan.

Lintje voor bestolen reddende engel Roermond

De reddende engel van een man die op het station van Roermond onwel werd en op het spoor viel, krijgt woensdag een lintje.

Redding scootmobilist op spoor beloond met Erepenning

Twee Susterse dames die in mei dit jaar een bejaarde man wegtrokken voor een aanstormende trein, hebben van burgemeester Jos Hessels de Koninklijke Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon gekregen.

Goud en brons voor dartster Anca Zijlstra op WK

De Heerlense Anca Zijlstra heeft op het wereldkampioenschap darts in Japan, van dartsbond WDF, een gouden en bronzen medaille veroverd.

Jeugd Olympiade ploeg komt terug met 65 medailles

De Jeugd Olympiade ploeg uit Sittard-Geleen is met 65 medailles teruggekeerd uit het Duitse Böbblingen, waar ze in tien takken van sport de strijd aangingen met zeven andere Europese steden.

carnaval, medaille, L11
Tegelenaar ontwerpt L11 Alaaf medaille 2016

Een ontwerp van Kevin Keijsers uit Tegelen voor de L11 Alaaf medaille 2016 wordt verder uitgewerkt.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!