Overslaan en naar de inhoud gaan

MECC wordt klaargestoomd voor 90's Forever Indoor

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 8:29

De opbouw van 90's Forever Indoor is in volle gang.

Zaterdagavond is congrescentrum MECC in Maastricht het decor voor het 90's-festijn. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om de zaal klaar te stomen.

Line-up
Dit jaar maken onder andere Haddaway, de Britse boyband 5ive en hardcore-dj Paul Elstak hun opwachting in Maastricht. Verder kunnen feestgangers ook genieten van Lasgo en Whigfield.

Lees ook: 90's Forever Indoor strikt Haddaway, 5ive en Paul Elstak

Volgens Sander Lataster van de organisatie is 90's Forever bijna uitverkocht.

Indoor en outdoor
Het populaire 90's-feest heeft zowel een indoor- als een outdoorversie. In de wintermaanden vindt het feest in het MECC plaats. In het zomerseizoen wordt het vliegveld omgetoverd tot festivalterrein. Zo stonden in juni onder andere Vengaboys en Sash op het podium bij Maastricht Aachen Airport.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen