Overslaan en naar de inhoud gaan

Meander meldt zich voor Zorgplein Brunssum

Geplaatst opvrijdag 2 januari 2015 - 6:58

Meander Groep heeft een principe-overeenkomst getekend om zich te vestigen op het Zorgplein in Brunssum.

De zorgorganisatie wil er zo'n 20 mensen van de afdelingen thuiszorg, jeugdgezondheidszorg en psychologie onderbrengen. Daarvoor huurt Meander 600 vierkante meter van een verdieping van de nieuwbouw aan de Prins Hendriklaan.

Atrium
Met de bouw van de eerste 8500 vierkante meter van het Zorgplein is eind november begonnen. Nog dit jaar gaat het open. De belangrijkste huurder is Atrium, dat 3000 vierkante meter huurt om samen te werken met eerstelijnszorg zoals huisartsen en apotheken. De details van die samenwerking moet nog bekendgemaakt worden.

Zorgwoningen
Eerder sloot de gemeente Brunssum ook al contracten met verschillende huisartsen en andere zorgverleners. Ook komen er 32 zorgwoningen bij het Zorgplein, dat in totaal zo'n 25 miljoen euro gaat kosten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

zorgplein, brunssum, mijn
Nieuwe zorgplein in Brunssum heet MIJN
Alle borstkankerzorg naar Geleen, artsen Atrium boos
'Eén groot ziekenhuis in Zuid-Limburg onhaalbaar'
Cliëntenraad Atrium boos over verhuizing borstkankerzorg
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen