Overslaan en naar de inhoud gaan

ME rukt uit na melding studentenfeest Maastricht

Geplaatst opvrijdag 29 januari 2021 - 10:16

De mobiele eenheid en de politie zijn donderdagavond uitgerukt naar de studentencampus van de Hotel Management School in Maastricht, na een melding over een groot illegaal feest.

Eenmaal ter plaatse constateren de handhavers dat er tientallen mensen buiten zijn.

50 tot 100 feestgangers
"Er wonen daar ook gewoon mensen natuurlijk", zegt een woordvoerder van de politie. "Maar omdat er melding is gemaakt van een 'groot illegaal feest', is voor de zekerheid de Mobiele Eenheid meegestuurd." De melding ging over 50 tot 100 feestgangers. "Maar die groep stuift uit elkaar zodra politie en ME verschijnen."

Recalcitrant
Op de campus is één persoon aangehouden. "Voor openbare dronkenschap", zegt de woordvoerder. "Dat was iemand die zich erg recalcitrant begon op te stellen richting de politie, toen we ter plaatse waren."

Of er verder nog bekeuringen zijn uitgedeeld, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen