Overslaan en naar de inhoud gaan

ME rukt uit na melding studentenfeest Maastricht

Geplaatst opvrijdag 29 januari 2021 - 10:16

De mobiele eenheid en de politie zijn donderdagavond uitgerukt naar de studentencampus van de Hotel Management School in Maastricht, na een melding over een groot illegaal feest.

Eenmaal ter plaatse constateren de handhavers dat er tientallen mensen buiten zijn.

50 tot 100 feestgangers
"Er wonen daar ook gewoon mensen natuurlijk", zegt een woordvoerder van de politie. "Maar omdat er melding is gemaakt van een 'groot illegaal feest', is voor de zekerheid de Mobiele Eenheid meegestuurd." De melding ging over 50 tot 100 feestgangers. "Maar die groep stuift uit elkaar zodra politie en ME verschijnen."

Recalcitrant
Op de campus is één persoon aangehouden. "Voor openbare dronkenschap", zegt de woordvoerder. "Dat was iemand die zich erg recalcitrant begon op te stellen richting de politie, toen we ter plaatse waren."

Of er verder nog bekeuringen zijn uitgedeeld, is nog niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen