Overslaan en naar de inhoud gaan

ME helpt met wegsturen raddraaiers uit station Weert

Geplaatst opzondag 28 november 2021 - 9:36

De Mobiele Eenheid (ME) heeft zaterdagavond geholpen bij het wegsturen van een groepje mannen uit station Weert.

De politie had de nodige moeite om de mannen weg te krijgen uit het treinstation, meldt nieuwssite Weert de Gekste.

Sprinter
Het groepje mannen zorgde voor overlast in een sprinter. Ze vertoonden vervelend gedrag en waren niet gehoorzaam. Het NS-personeel besloot om de politie in te schakelen. De mannen werden door de agenten uit de trein gehaald en gefouilleerd. De politie wilde het groepje daarna verwijderen uit het station, maar dat weigerden de mannen.

ME
Een aantal ME'ers dat in de buurt was stopte bij het NS-station om de agenten te helpen. Ondanks de politiemacht weigerden de raddraaiers het station te verlaten. Uiteindelijk kon het groepje na wat lichte duwtjes naar buiten worden gebracht. De politie bleef nog even aanwezig op het Stationsplein om er zeker van te zijn dat de mannen niet terugkeerden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen