Zes arrestaties na onrust bij MVV-stadion

Na afloop van de voetbalwedstrijd MVV - FC Twente werd het onrustig voor stadion De Geusselt in Maastricht, de politie heeft daarbij zes mensen gearresteerd.

VDL heeft geen boodschap aan nieuwe klachten over ME-bus

Ondanks opgelaaide kritiek vanuit de Amsterdamse politie ziet VDL Bus & Coach vooralsnog geen reden om te twijfelen aan de kwaliteit van de door hen geproduceerde ME-bussen.

Drie aanhoudingen in teruggestuurde Fortuna-bus

Drie Fortuna-supporters zijn zondagavond aangehouden toen hun bus voortijdig terugkwam bij het Van der Valk-motel in Urmond.

Mobiele Eenheid oefent in Maastricht

In de binnenstad van Maastricht vindt donderdag een grote ME-oefening plaats. Zo'n 150 politiemensen worden tijdens deze oefening getraind in het optreden van de Mobiele Eenheid.

Mobiele eenheid valt leeg kraakpand in Maastricht binnen

De mobiele eenheid (ME) is dinsdagmiddag opnieuw een kraakpand in Maastricht binnengevallen.

Nieuwe Venlose ME-bussen blijken rammelbakken

De nieuwe voertuigen van de mobiele eenheid, die eerder dit jaar van de band rolden in Venlo, vertonen diverse gebreken.

Grote ME-oefening in en rond Maastricht

In en rond Maastricht wordt dinsdag een grote ME-oefening gehouden.

Politie zette meer personeel in rond risicowedstrijden

De politie heeft het afgelopen voetbalseizoen meer uren personeel ingezet rondom risicowedstrijden.

'Mobiele Eenheid op straat in Sittard is oefening'

Bij het Fortuna Stadion in Sittard hebben zich woensdag rond het middaguur tien busjes van de Mobiele Eenheid verzameld.

Hells Angels Motorbende Kerkrade 15-05-2015
ME ingezet bij sluiting pand Hells Angels Kerkrade

De gemeente Kerkrade sluit het pand van de Hells Angels aan de Markt voor drie maanden. Bij de actie is de ME en een politiehelikopter ingezet.

Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures