Jongeren in Weert 'op de vuist' met peloton ME’ers

Jongeren in Weert mogen op 3 en 24 oktober een geënsceneerd robbertje vechten met de Mobiele Eenheid in de binnenstad.

Zes arrestaties na onrust bij MVV-stadion

Na afloop van de voetbalwedstrijd MVV - FC Twente werd het onrustig voor stadion De Geusselt in Maastricht, de politie heeft daarbij zes mensen gearresteerd.

VDL heeft geen boodschap aan nieuwe klachten over ME-bus

Ondanks opgelaaide kritiek vanuit de Amsterdamse politie ziet VDL Bus & Coach vooralsnog geen reden om te twijfelen aan de kwaliteit van de door hen geproduceerde ME-bussen.

Drie aanhoudingen in teruggestuurde Fortuna-bus

Drie Fortuna-supporters zijn zondagavond aangehouden toen hun bus voortijdig terugkwam bij het Van der Valk-motel in Urmond.

Mobiele Eenheid oefent in Maastricht

In de binnenstad van Maastricht vindt donderdag een grote ME-oefening plaats. Zo'n 150 politiemensen worden tijdens deze oefening getraind in het optreden van de Mobiele Eenheid.

Mobiele eenheid valt leeg kraakpand in Maastricht binnen

De mobiele eenheid (ME) is dinsdagmiddag opnieuw een kraakpand in Maastricht binnengevallen.

Nieuwe Venlose ME-bussen blijken rammelbakken

De nieuwe voertuigen van de mobiele eenheid, die eerder dit jaar van de band rolden in Venlo, vertonen diverse gebreken.

Grote ME-oefening in en rond Maastricht

In en rond Maastricht wordt dinsdag een grote ME-oefening gehouden.

Politie zette meer personeel in rond risicowedstrijden

De politie heeft het afgelopen voetbalseizoen meer uren personeel ingezet rondom risicowedstrijden.

'Mobiele Eenheid op straat in Sittard is oefening'

Bij het Fortuna Stadion in Sittard hebben zich woensdag rond het middaguur tien busjes van de Mobiele Eenheid verzameld.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!