Overslaan en naar de inhoud gaan

McDonald's-spotje met violist Guido Dieteren valt in prijzen

Geplaatst opwoensdag 28 juni 2017 - 13:02

Het relamespotje van McDonald's waarin de Limburgse violist Guido Dieteren een hoofdrol speelt, is bij het reclamefestival in Cannes in de prijzen gevallen.

De commercial werd bekroond met een bronzen Cannes Lion in de categorie Entertainment for Music.

Orkest
In het reclamefilmpje is te zien hoe nietsvermoedende klanten een restaurant van de fastfoodketen binnenlopen waarna ze terecht komen in een verborgen camera-actie. Het orkest van Dieteren begint te spelen voor de bezoekers. Vervolgens worden ze toegezongen door zijn vrouw Wendy Kokkelkoren.

Geestig en goed
Reclamebureau TBWA is verantwoordelijk voor het spotje. Bij reclame-experts oogsten ze dan ook veel lof. "Het was een heel kostbare grap voor McDonald's maar het is ze gelukt. Ik bleef gefascineerd kijken om te zien waar het naar toe ging. Geestig en goed", zei marketing-expert Paul Moers eerder al.

Lees ook: Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lof voor 'Limburgse' McDonald's-reclame: 'IJzersterk'
Guido’s Orchestra weer in grote Duitse tv-show
Guido’s Orchestra XL in Duitse tv-show
Guido's Orchestra wil Duitse markt bestormen
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen