Overslaan en naar de inhoud gaan

Maxime Gunst speelgerechtigd voor derby Roda-MVV

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 11:36

Roda JC-speler Maxime Gunst is speelgerechtigd voor de derby van aanstaande zondag tegen MVV.

Gunst tekende donderdag een contract tot het einde van het seizoen bij de Kerkraadse club. Trainer Jean-Paul de Jong kan de speler al komende zondag inzetten in de derby tegen zijn oude club MVV.

MVV
De Belg werd in november bij MVV weggestuurd. De Maastrichtenaren gaven als reden een "verstoorde arbeidrelatie" aan. Sindsdien zat de 27-jarige speler zonder club.

Jean-Paul de Jong
Hij trainde sinds enige tijd, om zijn conditie op peil te houden, mee met de selectie van Roda JC. De Belg stond eerder ook onder contract bij FC Eindhoven, waar hij werkte met de huidige Roda JC-trainer Jean-Paul de Jong. De linksback heeft tot nu toe 125 wedstrijden in de Eerste Divisie gespeeld.

Derby in Kerkrade
De Limburgse derby tussen Roda JC en MVV is zondagmiddag in het Parkstad Limburg Stadion en begint om 12.15 uur

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen