Overslaan en naar de inhoud gaan

Maxime Gunst niet langer MVV'er

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 20:41

Maxime Gunst maakt niet langer deel uit van de selectie van MVV Maastricht.

De 27 jarige Belgische linkervleugelverdediger en de Maastrichtse club uit de Keuken Kampioen Divisie hebben hun samenwerking vroegtijdig beëindigd.

Nieuwe club
Gunst had nog een contract tot het eind van het seizoen, maar de partijen zijn met elkaar overeengekomen dit eerder te verbreken. Hij kan zijn voetbalcarrière voortzetten bij een nieuwe club, zo laten de Sterrendragers in een persbericht weten.

Diensten
Gunst stapte in 2018 over van FC Eindhoven naar MVV Maastricht en kwam in 29 officiële wedstrijden voor de Maastrichtenaren uit. Sinds medio oktober maakten de Sterrendragers al geen gebruik meer van de diensten van de Belg.

Non-actief
Medespeler Pieter Nys werd halverwege oktober op non-actief gezet en korte tijd later liet de club zijn contract ontbinden. MVV beschuldigde hem en Gunst ervan spelers, supporters en sponsors op te zetten tegen de technische staf.

Lees ook: MVV ontslaat middenvelder Pieter Nys

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV