Overslaan en naar de inhoud gaan

Maxime Gunst niet langer MVV'er

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 20:41

Maxime Gunst maakt niet langer deel uit van de selectie van MVV Maastricht.

De 27 jarige Belgische linkervleugelverdediger en de Maastrichtse club uit de Keuken Kampioen Divisie hebben hun samenwerking vroegtijdig beëindigd.

Nieuwe club
Gunst had nog een contract tot het eind van het seizoen, maar de partijen zijn met elkaar overeengekomen dit eerder te verbreken. Hij kan zijn voetbalcarrière voortzetten bij een nieuwe club, zo laten de Sterrendragers in een persbericht weten.

Diensten
Gunst stapte in 2018 over van FC Eindhoven naar MVV Maastricht en kwam in 29 officiële wedstrijden voor de Maastrichtenaren uit. Sinds medio oktober maakten de Sterrendragers al geen gebruik meer van de diensten van de Belg.

Non-actief
Medespeler Pieter Nys werd halverwege oktober op non-actief gezet en korte tijd later liet de club zijn contract ontbinden. MVV beschuldigde hem en Gunst ervan spelers, supporters en sponsors op te zetten tegen de technische staf.

Lees ook: MVV ontslaat middenvelder Pieter Nys

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen