Overslaan en naar de inhoud gaan

Maxime Gunst niet langer MVV'er

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 20:41

Maxime Gunst maakt niet langer deel uit van de selectie van MVV Maastricht.

De 27 jarige Belgische linkervleugelverdediger en de Maastrichtse club uit de Keuken Kampioen Divisie hebben hun samenwerking vroegtijdig beëindigd.

Nieuwe club
Gunst had nog een contract tot het eind van het seizoen, maar de partijen zijn met elkaar overeengekomen dit eerder te verbreken. Hij kan zijn voetbalcarrière voortzetten bij een nieuwe club, zo laten de Sterrendragers in een persbericht weten.

Diensten
Gunst stapte in 2018 over van FC Eindhoven naar MVV Maastricht en kwam in 29 officiële wedstrijden voor de Maastrichtenaren uit. Sinds medio oktober maakten de Sterrendragers al geen gebruik meer van de diensten van de Belg.

Non-actief
Medespeler Pieter Nys werd halverwege oktober op non-actief gezet en korte tijd later liet de club zijn contract ontbinden. MVV beschuldigde hem en Gunst ervan spelers, supporters en sponsors op te zetten tegen de technische staf.

Lees ook: MVV ontslaat middenvelder Pieter Nys

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen