Maxime Gunst goed

Maxime Gunst verheugt zich op debuut in derby

Roda-speler Maxime Gunst is niet bang voor vervelende reacties van MVV-supporters als hij zondag aantreedt tegen zijn oude team uit Maastricht.

Maxime Gunst goed
Maxime Gunst speelgerechtigd voor derby Roda-MVV

Roda JC-speler Maxime Gunst is speelgerechtigd voor de derby van aanstaande zondag tegen MVV.

Maxime Gunst goed
Bij MVV weggestuurde Belg tekent bij Roda JC

Maxime Gunst speelt de rest van het seizoen in Kerkrade voor Roda JC. De Belgische verdediger werd in november ontslagen bij MVV Maastricht.

Maxime Gunst goed
Ex-MVV'er Gunst hoopt in derbyweek op contract bij Roda JC

Maxime Gunst hoopt dat zijn proefperiode bij Roda JC uitmondt in een verbintenis bij de club uit Kerkrade.

SC Heerenveen - Roda JC (17 dec 2019)
Roda-trainer wil 2019 afsluiten met drie punten

Een overwinning tegen Almere City telt voor Roda JC-trainer Jean-Paul de Jong zwaar. Hij wil de eerste seizoenshelft positief afsluiten om in ieder geval met 'een goed gevoel' de winterstop in te gaan.

Maxime Gunst MVV
Maxime Gunst niet langer MVV'er

Maxime Gunst maakt niet langer deel uit van de selectie van MVV Maastricht.

MVV: Pieter Nys en Maxime Gunst
MVV stelt twee spelers op non-actief

Middenvelder Pieter Nys en verdediger Maxime Gunst hoeven de komende tijd niet te rekenen op speelminuten binnen het team van MVV.

Maxime Gunst tekent voor twee jaar bij MVV

Maxime Gunst (26) heeft een contract getekend voor twee jaar bij MVV. De Belgische verdediger trainde vanaf begin juli mee in Maastricht.

Twee nieuwe spelers op proef bij MVV Maastricht

MVV Maastricht heeft twee spelers op proef.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane